
Pizzeria-Restaurant Sandacos
Quins horaris tenim?
Obrim de dilluns a dissabte per dinar i sopar i tenim la terrassa oberta per donar el servei de cafeteria, entre aquestes hores. La cuina és oberta de 1 fins a les 4 de la tarda i a la nit de 9 fins les 11 o 12 (divendres i dissabte).
Tenim carta tots els dies, i pizzes totes les nits i el dissabte a migdia.
Què volem oferir-vos?
Un espai acollidor, un xic més apartat del soroll del trànsit de cotxes, i ideal perquè els pares amb nens gaudeixin dels nostres plats mentre els menuts, ho fan d’aquest espai exterior gairebé aïllat, únic a Ripollet, com és la nostra terrassa amb gespa.
Un aparcament propi reduït, i amb facilitat per trobar lloc pels voltants per deixar el cotxe a tots aquells clients que no poden venir a peu.
Tenim un menú del dia què cal provar!
Oferim aquest servei, de dilluns a divendres, de 1 a 4 de la tarda i al preu de 9 € IVA inclòs, a més d’una carta estriada i periòdicament renovada.
Sandacos, espai sense fum.
Som pocs a Ripollet els restaurants i bars que, des de l'1 de gener del 2006, vàrem optar per deixar el tabac fora del restaurant. Nosaltres malgrat què aquesta decisió ens podia perjudicar en un primer moment, vam decidir no vendre tabac, i acollir-nos al que deia la llei. Si considerem que el tabac és nociu, per què no ajudar a què ho sigui menys pels nostres clients?. Si ho volen, els nostres clients poden fumar fora del local, a la nostra terrassa.
Què és SANDACOS?.
En essència Sandacos, és un espai sa. Podeu gaudir de l’esport del tennis, sobre la pista menys nociva per les articulacions, la terra batuda. També del menjar, dels espais, les sales, la terrassa i la gespa; dels sentits (no deixeu de provar de caminar descalços sobre la gespa, o sopar a la fresca de la terrassa). Gaudireu d'un lloc amb llum, sense fum ni soroll, a on volem que primi el gust, el tast, els sentits i la tranquil·litat sobre la quotidianitat, les presses, el soroll, el fum, el menjar de batalla…
El nostre defecte?
Ens han dit, hem sentit què som lents, però creiem que si al restaurant no podeu gaudir del menjar que pagueu, on penseu fer-ho?, i si ho feu per l'àpat, per què patir pel temps que trigueu en fer-lo?. A Sandacos tenim la convicció que les coses ben fetes s'han de fer amb cura i dedicació. Per aquest motiu, els nostres cuiners prioritzen el sabor, la qualitat, abans de la rapidesa.
Al vostre servei:
Com és preceptiu, tenim dos accessos adaptats per carrets de nadons i discapacitats.
Trobareu per grups nombrosos o celebracions, menús especials i una sala privada amb capacitat suficient per un nombre superior a quaranta persones.
Us recomanem: què si sou un grup de més de 4 persones, reserveu taula abans de venir. Per fer-ho, només cal passar pel restaurant al carrer Padró,1(cantonada Ctra. de Santiga) o telefonar al 93.691.57.57... Un consell, si sou de prop, deixeu el cotxe a casa. A l'anada, agafareu més gana i a la tornada, l'anireu paint!.
Els vostres suggeriments :A la nostra pagina web (www.sandacos.com) us agrairem que adreceu tot allò que considereu escaient fer-nos saber (restaurant@sandacos.com), i sempre us podeu dirigir als nostres treballadors per tal de donar-los el vostre parer sobre tot el que fem a Sandacos. Us ho agraïm.
Us esperem a SANDACOS.
Adreça | Carrer Padró, 1, 08291 Ripollet![]() |
Telefon | 93 691 57 57 |
Fax | 93 692 15 71 |
sandacos@sandacos.com | |
URL | http://sandacos.com/sandacos__Intro_/Benvinguts.html![]() |
Descripció | Per què es va fer aquest equipament?. Desprès de les inundacions del 1962, el masover de Can Buxó, el difunt Rosito, va anar-se’n a lloc més segur, quedant els Horts Tancats de Can Buxó, com un enorme ermot a l’entrada del poble. La señora Josefa Trosses Vdua. De Gassó, propietària del lloc, va decidir què allí davant de casa hi volia fer quelcom què no perdés la vista de la carretera i que la gent des de la carretera no perdés de vista aquella casa referent durant segles de Ripollet. Per què tennis i restaurant?. Després de varies propostes del grup de treball, algunes més lucratives, va decidir fer, quelcom innovador al poble, dues pistes de tennis de terra batuda (era una instal·lació que permetia les vistes) i al costat dret, per tal de donar servei als usuaris d’aquestes i a qui volgués, s’hi va aixecar una construcció per ser bar-cafeteria. Per què aquest nom?. La Señora Trosses, va voler que qui explotés aquest complex fos una persona aliena a la casa i entesa en el servei, així què fou el propi constructor que va presentar-li als primers llogaters. Eren dos cosins de Castella, el més conegut al poble, en Resti, i foren ells qui varen donar nom al lloc. Va ser pujant les escales de la casa, a on hi ha un mural de rajoles decorades obra del monjo-artista del Monestir de Montserrat, el pare Josep Maria, Joan Gassó i Buxó, fill del Doctor Josep Gassó i Vidal i de la señora Encarnación Buxó i Torras, i per tant, cunyat de Senyora Trosses. El cosí d’en Resti, va veure e quadre quan anava a signar el contracte d’arrendament, i tot jugant amb els noms dels dos Sants que hi apareixien, San Damià i San Cosme, va fer el nom: SAN-DA-COS. Qui ha passat pel lloc en aquests 32 anys d’existència?. Aquells cosins, varen durar poc temps, sis mesos. El tennis no era per ells, i sí el restaurant, que anava tan bé com volien, però no s’entengueren ambdós i van plegar. Sandacos va quedar tancat un parell de mesos, fins que la gent del poble va demanar a la Sra. Trosses que obrís per gaudir d’aquell espai nou. Ho van fer les pistes, amb els seus tres fills al capdavant, primer, afegint-s’hi el seu germà en Víctor Trosses, per acabar, amb els anys, gestionant-lo en solitari el seu fill gran, en Pius Gassó, fins avui. Amb el restaurant no s’hi van atrevir i per això el va llogar fins a quatre vegades més. La darrera es va obrir com marisqueria, 15 anys. Acabat el contracte del darrer llogater, varen decidir dos dels fills de la senyora, arrencar-lo novament ells dos amb l’aixopluc de l’empresa familiar què tenen. Després d’un any i mig d’obres per l’adaptació a les noves normatives, es va obrir a mitjans de l’any 2005, amb una renovació total del local, de l'indret i sobre tot de tipus de menjar. Perquè el canvi d'orientació? Ens va semblar què calia donar un nou caire al restaurant desprès de l’anterior tipus de cuina. Vàrem pensar en la cuina mediterrània, a base d’amanides i carns nostres, i les pastes i les delicioses pizzes italianes fetes al tradicional forn de llenya. Oferim aquells plats i a més, cal esmentar a part, les postres, i en especial els casolans, la pannacotta i el Tiramisú, típics italians. A més, a Sandacos podeu gaudir de reposteria siciliana, novetat a l’estat espanyol en la que hem estat promotors i pioners: cannollo siciliano, cassata... Deixem a la inventiva dels nostres cuiners altres postres de caire modern, a més dels menys sofisticats, què no menys deliciosos, flam, arròs amb llet, macedònia de fruita... |
Façana | ![]() |
Interior | ![]() |
Interior | ![]() |
- Pizzeria Egi [Comerç]
- Bar-Restaurant La Oliva [Comerç]
- Serveis i restauració Els Pinetons [Comerç]
- El Cava Restaurant [Comerç]
- Frankfurt Paco [Comerç]
- Restaurant Balmes [Comerç]
- Restaurante Los Arcos [Comerç]
- El Punt de Partida [Comerç]
- Restaurante Xino Palacio Pekin [Comerç]
- Barbacoas Parc [Comerç]