 
       
    STOP MALBARATAMENT! IMPLICACIONS SOCIALS I AMBIENTALS DE LA NOSTRA ALIMENTACIÓ
Explorar i analitzar de forma reflexiva les implicacions ambientals, fisiològiques, econòmiques i socioculturals de tota la cadena alimentària.
Conscienciar sobre el malbaratament alimentari en tota la cadena de producció i la prevenció de residus en el consum. 
Analitzar les cadenes de distribució agroalimentària d'abast muncial i conèixer la producció d'aliments a la ciutat.
Descobrir noves opcions de consum alimentari (de temporada, de proximitat i ecològic), així com invertigar diferents certificacions de productes agroalimentaris.
Estudiar bons hàbits socials i alimentaris per a una alimentació saludable.
| DataIActivitat | 18/09/2019 | 
| DataFActivitat | 25/06/2020 | 
| Adreçat a | Alumnat de primer i segon cicle d'ESO. | 
| Ofereix | Conèixer com produïm, elaborem, distribuïm i consumim els aliments i veure quin impacte té en la nostra salut, el medi ambient, els altres animals, l'àmbit sociocultural, l'activitat econòmica i fins i tot en l'estructura de les ciutats i la preservació dels patrimoni compartit. Explorar i analitzar aquestes interaccions per avaluar de forma reflexiva les implicacions que es deriven de les diferents decisions que prenma a l'hora d'escollir com ens alimentem, comparant-les amb el passat. Propossar accions i hàbits com a factors per a un futur alimentari més sostenible. | 
| Calendari | Durant tot el curs escolar. | 
| Més dades | L'activitat té una durada de 90 minuts aproximadament. Cal demanar una data per cada grup classe. | 
| Informació | Regidoria de Medi Ambient Rosa Moragas Tel. 93 504 60 00 | 
| rmoragas@ripollet.cat  | 
| Catàleg | Propostes Educatives 2019-2020 | 
| Apartat | Educació i Medi Ambient | 
| Inscripció on-line | Des del 18/9/2019 fins el 14/10/2019 | 




 
            
























 Ripollet TV
 Ripollet TV @InfoRipollet
 @InfoRipollet InfoRipollet
 InfoRipollet Blog C.Cultural
 Blog C.Cultural