El Futbol Sala Ripollet Femení aconsegueix el títol de lliga i l'ascens a Segona Divisió Nacional

22/05/2018

Aquest era l'objectiu principal de l'equip dirigit per Sergio Oruj, aconseguir el títol de lliga i així proclamar-se campiones de Divisió d'Honor. Però a més, l'equip femení del Futbol Sala Ripollet s'ha assegurat una plaça per a la propera temporada a Segona Divisió Nacional. L'equip ripolletenc ha aconseguit una merescuda victòria, en guanyar 0-1 a l'Estel Vallseca, gairebé en el darrer minut. Una victòria que porta darrera un gran treball, tenint en compte que la passada temporada van mantenir la categoria amb tan sols sis jugadores.

El Futbol Sala Ripollet Femení aconsegueix el títol de lliga i l'ascens a Segona Divisió Nacional  -Imatge 1- El seu reforç, amb tres noves jugadores a principi de temporada, va fer que les ripolletenques només empatessin dos partits i tinguessin dues derrotes en tota la temporada. Tot i així, dissabte passat les noies del FS Ripollet van visitar al segon classificat, l'Estel Vallseca, un equip que també es jugava guanyar la lliga. El partit va estar igualat en joc i ambdós equips van tenir dificultats per imposar-se, però a falta d'un minut i mig, un gol d'Ester Gimeno va donar la victòria a l'equip ripolletenc. Una de les jugadores de l'equip, Nerea Oruj, explicava al programa Infosport de Ripollet Ràdio que aquest triomf és per a ella i per a tot l'equip "un somni fet realitat". Oruj també va explicar que l'objectiu del club de cara a la pròxima temporada és mantenir l'equip actual i fitxar alguna jugadora més.